The Lord of Steel

Levykeskustelu. Jokaiselle levylle oma topikki, ei muuta tänne!
Julkaisut, Sanoitukset & The Lord of Steel

Moderator: Metal Warriors

Arvosana

5
1
5%
4
13
62%
3
3
14%
2
2
10%
1
2
10%
 
Total votes : 21

The Lord of Steel

Postby Pietari » 18.09.2009, 21:54

Tähän ketjuun kaikki mahdollinen keskustelu koskien tulevaa Hammer of the Gods -albumia! Tai sitä, mikä sen nimiksi sitten joskus tuleekaan.--

Päivitys 23.03.2012:

El Gringo - näyte uudesta Manowar-kappaleesta!!

Maanantaina 12. maaliskuuta 2012 Manowar järjesti muutamille faneille erityisen tilaisuuden legendaarisella Wisseloord-studiolla Hollannissa Amsterdamin lähellä. Fanit valittiin Manowarin edustusryhmä The Circlestä ja he pääsivät tutustumaan satojen miljoonien eurojen arvoiseen studioon Joey DeMaion ja Wisseloordin takana olevien nerojen Ronald Prentin ja Darcy Properin opastamina. Päivän kohokohta oli uusien Manowar-kappaleiden kuuleminen esimmäisenä koko maailmassa suurmestari DeMaion sanojen saattelemana.

"Meille oli todella tärkeää, että fanit pääsisivät ensimmäisenä kuulemaan uutta musiikkiamme. Heillehän me teemme sen!" kommentoi Joey DeMaio.

Manowarin uusi levy julkaistaan kesällä 2012 ja bändi juhlistaa neljällä suurella festivaalilla sen lisäksi Warriors of the Worldin kymmenvuotisjuhlaa.

Alla studiovierailun aikana kuvattu minuutin mittainen näyte El Gringosta:
Keskustelu jatkukoon Hammer of the Gods -viestiketjussa!

Manowar Finland - Foorumi - Hammer of the Gods
Manowar Finland - The Circle - Manowar-edustajat


Manowar kertoo vuodesta 2012

Manowar on lähettänyt sähköpostin kaikille Englannin Metal Hammer -lehden kautta lippunsa marraskuun kiertueelle ostaneille, jossa bändi kertoo suunnitelmistaan vuodelle 2012. Lippujen lisäksi fanit maksoivat myös uudesta kappaleesta, joka Manowarin piti toimittaa ladattavassa muodossa lokakuussa 2011. Kappaletta ei koskaan julkaistu, ja lopulta marraskuun puolivälin jälkeen Manowar lähetti asiaa pahoittelevan sähköpostin kaikille kappalettaan odottaville.

Helmikuussa, neljä kuukautta alkuperäisen suunnitellun julkaisuajankohdan jälkeen, uudesta kappaleesta ei ole edelleenkään julkaistu mitään uutta tietoa; Joey DeMaio on taas aiemmin ilmoittanut Manowarin julkaisevan uuden levyn kesän 2012 kynnyksellä.

Nyt Manowar on lähestynyt fanejaan uudella sähköpostilla, jossa bändi kertoo, että faneille luvattua kappaletta ei ole unohdettu, vaan että se on vain myöhässä. Bändi myös ilmoittaa ensimmäisenä liput Metal Hammerin kautta ostaneille sotureille kesän suunnitelmistaan: Manowar juhlii vuonna 2012 uuden studioalbumin lisäksi Warriors of the Worldin 10-vuotisjuhlaa, The Triumph of Steelin 20-vuotisjuhlaa ja Battle Hymnsin 30-vuotisjuhlaa, ja kertoo, että tuleva kiertue tulee keskittymään näiden merkittävien juhlien ympärille.

Loppuun bändi kirjoittaa: "Olemme juuri tällä hetkellä studiossa työstämässä uutta studioalbumiamme, jonka erityinen julkaisu on kesällä."

Manowar Finland - Foorumi - Hammer of the Gods
Manowar Finland - Foorumi - Manowarin uusi kappale myöhästyi
Manowar Finland - Foorumi - Joey DeMaio Eddie Trunkin haastateltavana


Päivitys 17.11.2011:

Manowarin uusi kappale myöhästyi

Image

Manowar ja Metal Hammer -lehti aloittivat laajan yhteistyön Englannissa bändin julkistaessa heinäkuussa kuusi keikkaa Iso-Britanniaan ja Englantiin marraskuulle 2011. Keikkojen liput tulivat ensiksi myyntiin ainoastaan Metal Hammerin nettikauppaan, jossa niitä myytiin noin 50 punnan hinnalla. Metal Hammerin nettikaupassa yksinoikeudella yli kuukauden myynnissä olleet liput olivat osa pakettia, joka sisälsi myös Metal Hammerin 25-vuotisjuhlanumeron, uuden version Battle Hymns -levystä ja latausoikeuden uuteen Manowar-kappaleeseen.

Battle Hymns 2011 Special Edition, Metal Hammerin 25-vuotisjuhlanumero ja uusi kappale oli tarkoitus julkaista lokakuun puolivälissä, mutta toisin kävi - uutta kappaletta ei koskaan toimitettu lippunsa Metal Hammerin kautta ostaneille sotureille. Metal Hammerilla oli myös paljon toimitusongelmia keikkalippujen kanssa, jonka seurauksena ihmiset joutuivat tekemään erilaisia järjestelyjä niiden poimimiseksi esimerkiksi keikkapaikkojen lippupisteiltä. Manowarin virallisella foorumilla, muilla musiikkifoorumeilla ja Metal Hammerin nettisivuston uutisten kommenteissa kymmenet ihmiset ilmaisivat tyytymättömyytensä lippupakettien toimitusta kohtaan ja jopa keikkojen jonoissa solvattiin yhdessä Metal Hammerin toimintaa kovaan ääneen. Typerän tilanteesta tekee se, että varsinaiset keikkaliput olisi voitu toimittaa jo kuukausia aikaisemmin, vaikka Battle Hymnsin erikoisversion, lehden ja uuden kappaleen julkaisu olisikin tapahtunut vasta lokakuussa, mutta niin ei toimittu.

Lokakuu tuli ja meni, eikä Manowarin uudesta kappaleesta kuulunut mitään - ei latausohjeita, ei ilmoitusta tilanteesta, ei virallista tiedotetta, ei syitä myöhästymiselle, joka johti ikävään tilanteeseen, koska lipunostajat olivat maksaneet siitä selvää rahaa. Nyt Magic Circle Music on kuitenkin vihdoin lähettänyt tiedotteen asiasta kaikille Metal Hammerin nettisivujen kautta lippunsa ostaneille ja pahoitellut tilannetta. Alla lainaus viestistä.

"-- Kiertueharjoitukset veivät valitettavasti niin paljon aikaa, että emme ehtineet saada uutta kappaletta valmiiksi omalla laatutasollamme ennen lähtöä Eurooppaan.

Me emme ole koskaan uhranneet laatuamme emmekä antaneet faneillemme mitään keskeneräistä - emmekä ikinä tule tekemään niin! Kappale toimitetaan heti sen valmistuttua. Tämä uusi kappale ja koko uusi levy tulee jälleen kerran olemaan todellista, naamat sulattavaa metallia. --"


Hyvitelläkseen tilannetta levy-yhtiö toimitti sähköpostin mukana suuriresoluutioisen, laadukkaan kuvan Manowarin Lontoon keikalta, jonka on ottanut maailmalla tunnustusta saanut ammativalokuvaaja Guido Karp. Luultavasti Dark Avengerin hämyisät tunnelmat vangitseva kuva on yllä uutiskuvana pienessä koossa.

Toivottavasti Manowar palaa studioon välittömästi Battle Hymns -kiertueen viimeisen keikan jälkeen ensi viikolla ja kappale toimitetaan täydellä, Manowarin korkealla laatutasolla työstettynä mahdollisimman pian. Magic Circle Music ei ole kommentoinut, tuleeko kappale myyntiin esimerkiksi sinkkuna tai alkaako levy-yhtiön Metal On Demand -latauspalvelu myydä sitä digitaalisessa muodossa. Kappaleen nimestä ei myöskään ole julkaistu virallista tiedotetta, eikä ole täysin varmaa, onko tuleva levy jo monta vuotta odotettu Hammer of the Gods vai jokin muu. Manowar pyrkii saamaan levyn valmiiksi kesäkuun 2012 alkuun mennessä, jolloin bändi suuntaa Euroopan suurille festivaaleille.

Manowar Finland - Foorumi - Hammer of the Gods
Manowar Finland - Foorumi - Näyte uudesta Manowar-kappaleesta
Manowar Finland - Uutiset - Battle Hymns MMXI -levyn erikoisversio
Guido Karpin kotisivut


Päivitys 28.08.2011:

Näyte uudesta Manowar-kappaleesta

Manowar julkisti heinäkuussa kuuden keikan mittaisen kiertueen Iso-Britanniaan ja Irlantiin marraskuulle 2011. Liput tulivat ensiksi myyntiin vain ja ainoastaan Metal Hammer -lehden Internet-sivuille. Metal Hammer toimi Manowarin yhteistyökumppanina kiertueen julkistuksessa ja sen markkinoimisessa julkaisten yksinoikeudella kiertueen viralliset julkistusvideot, joissa Joey DeMaio kertoo tulevasta ukkosmyrksystä.

Metal Hammerin kautta myyntiin tulleet liput eivät sisällä vain etuoikeutta todistaa maailman kaikkien aikojen kovaäänisimmän bändin armotonta esikoisalbumin juhlashow'ta, vaan keikkalipun lisäksi fanit saavat Metal Hammerin 25-vuotisjuhlanumeron, joka sisältää yksinoikeusartikkelin Manowarin Battle Hymns MMXI/2011 -levyn luomisesta, levyn erikoisversion neljällä ennenjulkaisemattomalla live-kappaleella kevään 2011 kiertueelta ja latausoikeuden täysin uuteen Manowar-kappaleeseen.

Kaikki viittaa siihen, että uusi, vielä nimeämätön kappale olisi esisoittoa Manowar-fanien jo kauan odottamalle Hammer of the Gods -levylle. Sanatarkasti bändi ei ole kuitenkaan vahvistanut tätä, puhe on ollut vain ennenjulkaisemattomasta kappaleesta. Hammer of the Godsin varsinaisesta julkaisuajankohdasta ei ole varmaa tietoa ja sen tekeminen on venynyt todella pitkäksi, sillä ensimmäiset tiedot uusien kappaleiden äänityksistä tulivat jo syyskuussa 2009. Joey on ilmoittanut levyn myöhästymiseksi Manowarin ensimmäisen levyn rumpalin Donnie Hamzikin paluun, jonka vuoksi kaikki jo kirjoitettu materiaali oli unohdettava ja työ aloitettava täysin puhtaalta pöydältä. Manowar uutisoi keväällä menevänsä studioon heti huhtikuussa loppuneen Battle Hymns 2011 -kiertueen jälkeen, mutta asiasta ei koskaan kuultu sen enempää - ei edes Facebook-päivitysten tai Youtube-videoiden muodossa. Nyt Manowar on kuitenkin ilmoittanut palaavansa studioon heti marraskuun keikkojen jälkeen viimeistelläkseen uuden levyn.

Uusi kappale julkaistaan ladattavaksi lokakuun puolivälissä, mutta levyn julkaisuajankohta on vielä pimennossa.

Alla lyhyt ja rumpuihin keskittyvä näyte Manowarin uudesta kappaleesta:Manowar Finland - Foorumi - Hammer of the Gods
Manowar Finland - Foorumi - Manowar kiertää Englantia marraskuussa
Manowar Finland - Uutiset - Joey DeMaio kertoo videolla Hammer of the Godsin tilanteesta


Päivitys 08.11.2010:

Joey DeMaio kertoo videolla Hammer of the Godsin tilanteesta

Manowar on lisännyt videon YouTubeen, jossa Joey DeMaio kertoo tulevan, jo vuonna 2008 vahvistetun Hammer of the Gods -albumin tilanteesta.

Videolla Joey soittaa ensin hetken bassoaan, oletettavasti jonkun Hammer of the Gods -albumin kappaleen mukaisesti. Joey ilmoittaa sitten, että Manowarin alkuperäisen rumpalin Donnie Hamzikin paluun takia levy myöhästyy, koska kaikki on jouduttu muuttamaan, jokainen kappale pienimpiä suunnitelmia myöten. Joeyn sanojen mukaan mitään aiemmin Hammer of the Godsille kirjoitettua ei tulla kuulemaan ikinä, koska Donnie on takaisin bändissä raivokkaampana kuin koskaan.

Joeyn sanoin Hammer of the Gods tulee kuulostamaaan kuin joku olisi kastellut kivekset bensalla ja syttänyt ne. Albumi julkaistaan sitten kun se julkaistaan, ei yhtään aiemmin. Videon lopuksi Joey vahvistaa Manowarin olevan kiertueella todella pian.

Katso video alta ja liity linkin takaa keskusteluun foorumilla:Manowar Finland - Foorumi - Hammer of the Gods


Alkuperäinen viestiketjun aloitus alla:

Thunder In The Sky -EP:n oma säie löytyy täältä:
Thunder In The Sky - uusi EP 2009

Paljoa ei vielä tiedetä, mutta tänä vuonnahan levy olisi tarkoitus julkaista. Ja toivottavasti tästä aikataulusta myös pystytään pitämään kiinni.

Kaksi Facebook-päivitystä on tullut valoittamaan vähän tilannetta:

17.09.2009
Image

18.09.2009
Image


Neil Johnsonin videvaikoilu studioon tekisi nyt poikaa.

:P
User avatar
Pietari
Suurvisiiri Hein(r)o
Suurvisiiri Hein(r)o
 
Posts: 2986
Joined: 25.07.2007, 21:35
Location: Tampere

Postby NordRogue » 19.09.2009, 03:42

Bassosoundi siis luokkaa "Thunderous" eli siis "sliipattua särötysbassoa" vai "Thunderous" a´la Sign of The Hammer/Hail To England? :P Noh, tuo TISSIT-EP kyllä antaa odottaa hyvää joten meikä on suu auki odottaen lättyä talven lämpimiksi sekä sitä rundin ilmoitusta! Tulkas, jummmmmallauttta Turkuun taas! :D Kebab, Engine Oil und Metül!
User avatar
NordRogue
Thor
Thor
 
Posts: 1969
Joined: 27.07.2007, 15:58
Location: Turku

Re: Hammer of the Gods

Postby Pietari » 24.11.2009, 03:03

Puhuin reipas tunti sitten Joey DeMaion kanssa puhelimessa, ja hän antoi virallisen varmistuksen, että uusi levy ei tule vuoden 2009 aikana.

Vitsaili vieläpä:

"Is Hammer of the Gods coming out before Christmas?"
"You mean 2010?"

Ikävää, mutta totta.

Ehkä tuudittaudumme uusiin maailmoihin Thor-kirjalla maaliskuussa - saksaksi, totta kai :D
User avatar
Pietari
Suurvisiiri Hein(r)o
Suurvisiiri Hein(r)o
 
Posts: 2986
Joined: 25.07.2007, 21:35
Location: Tampere

Re: Hammer of the Gods

Postby Jethro » 24.11.2009, 10:45

Voimis wrote:Puhuin reipas tunti sitten Joey DeMaion kanssa puhelimessa*, ja hän antoi virallisen varmistuksen, että uusi levy ei tule vuoden 2009 aikana.

Vitsaili vieläpä:

"Is Hammer of the Gods coming out before Christmas?"
"You mean 2010?"

Ikävää, mutta totta.

Ehkä tuudittaudumme uusiin maailmoihin Thor-kirjalla maaliskuussa - saksaksi, totta kai :DEipä tullut puun takaa, että uutta levyä ei vielä tänä vuonna nähdä (nähdäänkö vielä ensi vuonnakaan?).

Wolfgang Hohlbeinin ja Manowarin kirja hömpötykset eivät minua kiinnosta perseen vertaa. Vittu oikeasti Manowarin lyrikat eivät kuitenkaan koskaan ole olleet mitään kirjallisuuden huippua, piitääkö niistä nyt sitten jotain kirjoja leipoa? Mikseivät nyt vittu keskity siihen olennaiseen, eli heavy metalliin?
On the wings of the night
User avatar
Jethro
Son of Odin
Son of Odin
 
Posts: 599
Joined: 12.05.2009, 14:22
Location: Kuopio

Re: Hammer of the Gods

Postby Holywar » 24.11.2009, 11:00

Parempi onkin, etteivät julkaise mitään puolivalmista skeidaa, vaan ajan kanssa tehdyn valmiin levyn. Tästä syystähän lienee tuo alkuvuoden lyhyt kiertuekin muuttanut nimeään, vaikka väittivätkin ihan muuta... :roll:
- Heavy Metal will never die!! -
BTA,F - TSWS
Helsinki 1994 - Oulu 1999 - Turku 1999 - Helsinki 1999 - Helsinki 2002 - MCF II - Provinssirock 2009 - MCF III - MCF IV - Göteborg 2011 - Gods of Metal 2012 - Oulu 2013 - Tampere 2013 - Helsinki 2013 - Tallinnan tripla 2014 - MCF V - Tukholma 2016 - Tampere 2016 - Helsinki 2016
User avatar
Holywar
King
King
 
Posts: 185
Joined: 26.07.2007, 11:31
Location: Espoo

Re: Hammer of the Gods

Postby Pietari » 03.02.2010, 23:24

Italialaisen Hard Rock -lehden haastattelussa Joey on kuulemma ilmoittanut, että Hammer of the Godsilla tullaan kuulemaan pidennetty versio Let the Gods Decidesta ja joku 15 minuuttinen kappale. Levyn julkaisu samaisen haastattelun mukaan maaliskuussa. Nämä tiedot välitti joku House of Death -foorumilla.

Hyvin epätodennäköiseltä kuulostaa, että maaliskuussa olisi jo levy tuloillaan. Kun ei ole minkäänlaista markkinointia tai muuta ilmoitusta asian tiimoilta.

Ja Manowarin tapauksessahan mikään ei ole virallista ennen kuin se lukee tulikivenkatkuisin kirjaimin Manowar.comissa.
Onko edes silloin? :lol:

Yritän saada lehdestä kuvat / skannit. Tähän sietää laukaista vanha sanonta: asiaa on syytä tutkia ennen kuin miestä hutkia.
User avatar
Pietari
Suurvisiiri Hein(r)o
Suurvisiiri Hein(r)o
 
Posts: 2986
Joined: 25.07.2007, 21:35
Location: Tampere

Re: Hammer of the Gods

Postby Jethro » 04.02.2010, 08:01

Voimis wrote:Hyvin epätodennäköiseltä kuulostaa, että maaliskuussa olisi jo levy tuloillaan. Kun ei ole minkäänlaista markkinointia tai muuta ilmoitusta asian tiimoilta.Joey unohti vain mainita, että kyseessä onkin maaliskuu 2012.
On the wings of the night
User avatar
Jethro
Son of Odin
Son of Odin
 
Posts: 599
Joined: 12.05.2009, 14:22
Location: Kuopio

Re: Hammer of the Gods

Postby NordRogue » 15.06.2010, 20:53

Tuon Dio-tribuutin nopeus kyllä pisti taas miettimään että mikä perkule Manowarin levytysaikatauluja kohti kusee niin hiivatisti. Onko niin että kappaleet eivät vain synny niin luontevasti vai tökkiikö lyriikat? Mitämitämitä?
Ainakaan sitä en usko että soundien rukkaamisessa menisi kauheasti aikaa vaikka miten peräänkuuluttaisi perfektionismia sillä soundit tuolla Dio-tribuutilta tulleelta teaser-pätkällä ovat melko samankaltaiset kuin Thunder In The Skylla ja varmaankin juuri tuota perussoundia tullaan kuulemaan Hammer of The Godsilla ellei bändi repäise jotain todella radikaalia muutosta.

Eipä minulla sinäänsä mitään noita hieman olohuonestudiomaisia soundeja vastaan ole mitä Thunder In The Skylla kuultavissa on mutta olisi rumpusoundit edes nyt vähän luonnollisemmat :roll:
User avatar
NordRogue
Thor
Thor
 
Posts: 1969
Joined: 27.07.2007, 15:58
Location: Turku

Re: Hammer of the Gods

Postby Tulkas » 16.06.2010, 09:33

NordRogue wrote:ja varmaankin juuri tuota perussoundia tullaan kuulemaan Hammer of The Godsilla ellei bändi repäise jotain todella radikaalia muutosta.


Jengi vaan kirjahyllyillä ja patjoilla "akustoituun" autotalliin, rumpali laskee käyntiin ja yhdellä otoksella analogiraudalla purkkiin. Kunnon Into Gloryhole Ride -soundit.
Sitä on kyllä aina ihan kännissä
- tuntematon


Luulin, ettei tämä topic voisi enää vajota alemmas, mutta olin väärässä.
- Asgardao
User avatar
Tulkas
Odin
Odin
 
Posts: 895
Joined: 26.07.2007, 06:42

Re: Hammer of the Gods

Postby Jethro » 16.06.2010, 17:10

Tulkas wrote:
NordRogue wrote:ja varmaankin juuri tuota perussoundia tullaan kuulemaan Hammer of The Godsilla ellei bändi repäise jotain todella radikaalia muutosta.


Jengi vaan kirjahyllyillä ja patjoilla "akustoituun" autotalliin, rumpali laskee käyntiin ja yhdellä otoksella analogiraudalla purkkiin. Kunnon Into Gloryhole Ride -soundit.


Tämä, sillä ikävä on Manowarin kunnian päiviä.
On the wings of the night
User avatar
Jethro
Son of Odin
Son of Odin
 
Posts: 599
Joined: 12.05.2009, 14:22
Location: Kuopio

Re: Hammer of the Gods

Postby NordRogue » 16.06.2010, 17:44

Suhteellisen metallia huokuva valokuva kyllä se jostain Into Glory Riden studiojutuista otettu kuva missä DeMaio räknää bassollaan jotain ja taustalla on herran vahvistimet ja muutamia mikkejä eikä seinästä itsestään oikein mitään näy :D
Sellaisia soundeja ei kyllä ihan plugarimenolla taida saada... :(
User avatar
NordRogue
Thor
Thor
 
Posts: 1969
Joined: 27.07.2007, 15:58
Location: Turku

Re: Hammer of the Gods

Postby wnb Manowarrior » 14.08.2010, 16:16

Onko tästä, toivottavasti, mahtavasta levystä tullut vielä mitään informaatiota/huhuja?
Provinssirock 09 - MCF III 09 - Oulu 13 -
wnb Manowarrior
Warrior
Warrior
 
Posts: 75
Joined: 27.08.2007, 20:17
Location: Rovaniemi

Re: Hammer of the Gods

Postby Jethro » 24.08.2010, 13:20

wnb Manowarrior wrote:Onko tästä, toivottavasti, mahtavasta levystä tullut vielä mitään informaatiota/huhuja?


Tätä olen itsekkin ihmetellyt viimeaikoina, että mikä lie kestää.
On the wings of the night
User avatar
Jethro
Son of Odin
Son of Odin
 
Posts: 599
Joined: 12.05.2009, 14:22
Location: Kuopio

Re: Hammer of the Gods

Postby Lochness » 24.08.2010, 14:55

Veikkaan että tulee ensi vuonna. Toisaalta tämä uusi kiertue kävisi hyvin yhteen jos uusi levy tulisi tänä vuonna, mutta en kyllä usko siihen.
KILL FOR METAL!
DIE FOR METAL!!
FUCK FOR METAL!!!
User avatar
Lochness
Son of Odin
Son of Odin
 
Posts: 664
Joined: 15.06.2009, 14:26
Location: Joensuu

Re: Hammer of the Gods

Postby Roni » 25.08.2010, 15:16

nosiis levyhän on jo 2 vuotta myöhässä alkuperäisestä aikataulusta joten vuosi tai puol ei paljoa varmaan paina :/
Let's make it epic!
User avatar
Roni
Odin
Odin
 
Posts: 866
Joined: 28.07.2007, 21:30

Next

Return to Manowar-levyt

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron